Nu boeken voor de mei- of zomervakantie

U geniet misschien nog na van de skivakantie, maar voelt ook de kriebels om in mei of in de zomer weer op reis te gaan. Dan bent u niet de enige.
Er wordt al uitbundig geboekt voor de komende vakantieperiodes. Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) gaan nu twee keer meer Nederlanders in mei op vakantie vergeleken met een jaar geleden.

Lees meer

Voorkom diefstal van of uit uw auto

Het Landelijk Informatie- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) houdt zorgvuldig bij hoeveel voertuigen er in ons land gestolen worden.
Het goede nieuws is: de diefstallen nemen af en gestolen voertuigen worden vaker teruggevonden.

Lees meer

Hoe (on)zinnig is een aansprakelijkheidsverzekering?

Soms betaalt u jarenlang premies voor een verzekering waar u vrijwel nooit een beroep op doet, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Is dat niet onzinnig?
Toch niet. Bepaalde vervelende gebeurtenissen doen zich gelukkig bijna nooit voor. Maar áls het fout gaat, bent u heel blij dat u een financiële strop heeft kunnen voorkomen.

Lees meer

Lente! Er weer op uit met de motor

Met mooi lenteweer wilt u als motorrijder weer de weg op. Ga dan goed voorbereid van start. Controleer de staat van de motor als u hem uit de winterstalling haalt en wen met korte ritjes weer even aan het voertuig. En check bij ons of u nog goed verzekerd bent.

Lees meer

Klimaatlabel voor huizen op komst?

Veel huiseigenaren weten niet of en welke klimaatrisico’s er dreigen voor hun woning. Maar als er een kans is op grote schade, moet dat eigenlijk in de woningwaarde terug te vinden zijn. Dat vinden economen van ING, Rabobank en ABN Amro. Zij bepleiten daarom een klimaatlabel voor huizen. Wat houdt dat in?

Lees meer